Köpvillkor

Information:
Silverglöd tillverkar unika och handgjorda smycke. Att handla hos oss är enklare och bekvämare än att handla i en vanlig affär.Du väljer helt enkelt det du vill ha, klickar på knappen ”fortsätt till kassan” där namn och adress anges samt betalsätt. Efter tillverkning är varorna på väg hem till dig. Du betalar enkel med Bankgiro 805-7002 eller Swish 123 327 8835

Köpinformation:
Alla priser inkluderar moms. Silverglöd reserverar sig för prisändringar, slutförsäljning och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida eller i våra annonser. Vi reserverar oss även för att de produktbilder vi visar på vår sida inte alltid stämmer överens med produkten. Om du efter beställning ej erhåller en orderbekräftelse ber vi dig kontakta oss via order@silverglod.se för att bekräfta att din beställning mottagits.

Leverans:
Leveranstid: 2-3 veckor
Fraktkostnad: 59 kr (spårbart Postnord)
Vi skickar inte vara förrän vi ser att betalning är utförd

Reklamation:
Skulle smycket vara felaktigt, skadat på något sätt, om låset inte fungerar eller om kedjan är för lång eller för kort, ber vi dig omgående kontakta oss. Om du upptäcker att varorna är transportskadade när du mottar dem skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. Kontakta oss vid eventuella frågor.

Ångerrätt:
För att nyttja din ångerrätt behöver du ångra dig muntligen eller skriftligt inom 14 dagar från att du mottagit din beställning.
Detta skall göras via e-mail, order@silverglod.se. Du står själv för returfrakten och ansvarar för att produkten är väl paketerad och når Silverglöd oskadad.
Ångerrätt gäller ej vid försäljning i butik, eller på mässa.

Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen (2005:59).